ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaAnca Iancău


Asociația Kastel

Copii Speciali – Nevoi Speciale

Obiectiv: 5000 RON
Suma strânsă: 0 RON
Susținători: 0

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Mereu m-au atras și am atras oamenii frumoși! Iar voi, cei care mă cunoașteți, știți bine că nu vorbesc de frumusețea fizică, ci de cei ce știu și pot simți, de cei ce pot empatiza din prima, de oameni puri și calzi, sinceri și direcți. De oameni pe care te poți baza chiar și la un apel în miez de noapte. Am învățat de la tatăl meu bucuria de a oferi și de a ajuta! Și asta-mi umple și acum sufletul de bucurie.

Astfel am atras-o și pe Vicky! Sau ea m-a atras ... egal. Important e că s-a-ntîmplat!
De Vicky am fost fascinată înainte de a o cunoaște personal. Un Om pe cât de tranșant, pe atât de cu ditamai sufletul! Am apreciat implicarea ei în activități atât de diverse și ample, toate spre a susține, a ajuta, a-i ridica pe cei ce merită mai mult.

A fost omul care mi-a acordat toată încrederea, a fost cel mai crunt critic al meu, a fost cea mai bună prietenă și cea mai iubitoare mamă. Dar toate la momentele potrivite. A fost cea care m-a ajutat să prind aripi. Acum e rîndul meu să o ajut. Bine, impropriu spus „să o ajut”. Practic o ajut să ajute! Pentru că a face bine este plăcerea noastră primordială. Avem nevoie de oameni receptivi, empatici, care să susțină cauza Virginiei Alexandrescu în proiectul său, de a dezvolta Asociația Kastel, prin construirea unei saline, unde 123 de copii cu autism vor beneficia de ajutorul kastelanilor. Vor aduce și un logoped, un psiholog, pe lângă toți tinerii kastelani deja implicați în programul „Profesor pentru o oră”.

Aleargă și tu la Brașov Heroes sau pur și simplu donează 50 de lei (dacă ești ca mine, și-ți miști greu oasele). Vorbim de un pachet de țigări și o cafea-n mall. Ceva de genul „Dați un leu, pentru Ateneu”. Hai să golim paharul de lacrimi amare și să-l umplem cu câte 50 de lei și un zâmbet! Ce ușor e să faci un bine! Ești de acord cu mine? Știu! Îți mulțumesc!
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails