ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaEchipa Faptelor Bune


ADDIP

Pe drumul meu!

Obiectiv: 10000 RON
Suma strânsă: 12238 RON
Susținători: 17

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Suntem Vlad și Essi, Echipa Faptelor Bune și suntem și anul acesta alături de A.D.D.I.P., în cursa cu obstacole a comunității. Susținem din toată inima educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor din centrele de plasament, pentru că experiența ne-a arătat că poți ajunge acolo unde dorești dacă investești în ceea ce trebuie. Și asta face și proiectul Pe drumul meu!, investește în dezvoltarea socio-profesională a copiilor și tinerilor din centrele de plasament. Acest proiect este unul necesar în găsirea drumului profesional al oricărui tânăr, cu atât mai mult a tinerilor, care nu au avut parte de o familie, o stabilitate, oameni care să îi îndrume sau au trecut prin experiențe greu de imaginat.

Credem din toată inima că fiecare copil din centrul de plasament merită șansa la o viață mai bună și credem că pot reuși cu susținerea de care au nevoie. Pe lângă aceasta, ce ne motivează să fim susținătorii proiectelor A.D.D.I.P, este continuitatea și seriozitatea care există în munca direct cu acești copii și tineri.

Ne dorim foarte mult ca acest proiect să fie pus în aplicare astfel încât copiii să se bucure de toate activitățile, să își descopere abilitățile, să descopere diferite profesii și să se bucure de toate ieșirile programate.

Pentru asta, avem nevoie de TINE! Avem nevoie să susții și TU proiectul ”Pe drumul meu!„ alegând să donezi și să alergi la Brașov Heroes. Cu recunoștință, E.F.B.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails