ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul NouaECHIPA PEDI (Flavia, Betty și Luana)


Caravana cu medici

Un viitor sănătos

Obiectiv: 3000 RON
Suma strânsă: 1221 RON
Susținători: 16

Aleargă Donează

De ce vreau să fiu ambasador?


Caravana cu medici se întoarce în fiecare an și la fiecare pas în mediile rurale, unde vocile locuitorilor și problemele medicale sunt mai greu văzute, departe de frenezia marilor orașe unde accesul la servicii medicale de calitate este mereu la îndemână. Încercăm să atenuăm contrastul dintre cele două lumi și pentru că aceasta să fie posibil, anul acesta vrem să învățăm împreună alfabetul.

Ce înseamnă asta? Înseamnă că pentru a avea adulți sănătoși care să se bucure de viață, avem nevoie să ajungem la copii, adulții de mâine și să descoperim și corectăm lacunele: fie ele în nutriție, igienă și profilaxie, fie în afecțiuni medicale de baza din sfera ORL și stomatologică, fie chiar în cursuri de educație sexuală și planned parenthood pt adolescenți. O luăm mereu și mereu de la capăt pentru a nu lasă ceva să ne scape.

Călătoria nu înseamnă doar punctul de plecare și destinația, ci și tot drumul până acolo, drum pe care avem de gând să îl parcurgem împreună: doctori, părinți și copii, în cele 3 Caravane pediatrice de anul acesta în care ne uităm doar la ei, la cei mici.

Pentru noi trei (Luana, Flavia și Betty) fiecare zi este despre ei, despre cum să le facem lumea mai bună, cum să punem zâmbete pe fețele lor și să aducem liniște părinților, dar în drumul nostru ne tot lovim de lucruri care ar fi putut fi făcute la timp mai bine.
Caravana cu Medici ne oferă prilejul să ne întoarcem la rădăcini și să le vindecăm din timp pentru că într-o zi, să fie timp doar pentru joacă și bucurii.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Support team
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Director Executiv
Laura Popeea
laura@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0731 001 100

Voluntar IT
Remus Văduva
remus@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0744 200 805
CO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLD

PARTENERI SILVER


PARTENERI BRONZE

SUSȚINĂTORI

FINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails