ACASĂ CONTUL MEU
CONTACT


#eroudebrasov

Brașov Heroes #11


8 Septembrie 2024 - Lacul Noua

EDIȚIA 2016
Eroii Brașovului au strâns peste 92.000 lei la Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității ajunsă la cea de-a treia ediție.

Duminică, 12 iunie, Fundația Comunitară Brașov a organizat a treia ediţie a cursei cu obstacole Braşov Heroes, cu scopul de a strânge fonduri pentru susținerea a 12 proiecte înscrise de organizaţii non-guvernamentale şi grupuri de iniţiativă din Braşov. Evenimentul a generat peste 92.000 lei, din donațiile făcute de braşovenii și companiile partenere care au ales să participe activ la viața comunității.

Evenimentul, care a avut loc şi în acest an în zona de agrement din Parcul Noua, a reunit la cea de-a treia ediţie 750 de alergători la start (față de 540 în ediţia 2015 şi 320 la prima ediţie) şi peste 400 de spectatori care au venit să-și susţină favoriţii şi să petreacă timp în zona special amenajată pentru activităţi şi relaxare, deși vremea i-a făcut să-și deschidă umbrelele. Nu mai puţin de 60 echipe a 240 de alergători, 110 familii cu peste 280 de membri (faţă de 84 de familii anul trecut) şi 230 de alergători individuali, vedete şi sportivi profesionişti au alergat în cursa cu obstacole Braşov Heroes. Concurenţii au fost atât alergători experimentaţi, cât și amatori; peste 140 de copii au alergat în cursă, iar noutatea absolută constă în participarea unui cățel la cursa de familie, Sara în vârstă de 2 ani, care a alergat alături de stăpâna ei şi a purtat numărul de concurs 947 şi o medalie la sfârşitul cursei.

Și anul acesta ambasadorii cauzelor au reușit să mobilizeze un număr semnificativ de susținători care să doneze pentru cauza reprezentată. Simona Ivăncescu, ocupanta locului 2 la cursa scurtă și ambasador al asociației ADDIP a strâns 1500 lei prin susținerea a 14 prieteni.

Aceeași sumă a fost mobilizată și de către ambasadoarea asociației De-a Arhitectura, Bogdana Grapă, cât și de susţinătorul asociației ”Milioane de prieteni”, Răzvan Cicorschi.

În topul susținătorilor se află Enache Silvana - ambasadoarea asociației Copiii de Cristal a reușit să mobilizeze 18 prieteni și suma de 1005 lei.

La finalul zilei de duminică, două dintre cauze au depășit bugetul estimat pentru proiectele lor - Asociația Rază de Speranţă și Fundația Rafael, ambele adresându-se copiilor cu dizabilități. Alte două s-au aflat foarte aproape de atingerea bugetului setat, strângând peste 80% din bugetul propus. Opt cauze au depășit peste 50% din suma necesară. Donațiile au continuat până la finalul lunii iunie, și cu ajutorul comunității, alte două cauze au reușit să-și atingă obiectivele: asociația ADDIP și proiectul propus de către ClowniMed și Fundația Schimdt – Împreună pentru un zâmbet de copil.

Peste 16.000 de lei din suma strânsă în cadrul evenimentului reprezintă donații directe de la partenerii evenimentului: Vodafone, Continental, Coresi Avantgarden, Elmas, Generali Asigurări, Metropolitan Life, Rolem, Minus 22, Bausch&Lomb și Apex. La acestea s-au adăugat şi susţineri în produse şi premii care încurajează activitățile sportive, de la Yves Rocher, Aqua Carpatica, S-karp, Rolem, Generali și Mareş Outdoors Events.Galerie Foto Ediția 2016:
Apariții media:


Rtt - știre locală

Digi 24 - Știre națională

Radio Târgu Mureș

Feeder

Blog 100 de locuri

Adevărul

Antonela Cristina Lungu - participant

La Pas prin BrașovORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729
FINANȚATOR PRINCIPAL "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLDPARTENERI SILVER


SUSȚINĂTORIPARTENERI MEDIAFINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails