ACASĂ CONTUL MEU
CONTACT


#eroudebrasov

Brașov Heroes #11


8 Septembrie 2024 - Lacul Noua

ÎNSCRIE ALERGĂTOR


Știm deja, ești un om al faptelor bune. Ce vrem să aflăm este ce tip de alergător ești. Preferi să alergi pe distanțe scurte sau lungi, ești competitiv sau alergi de plăcere? Să depășești obstacole e o provocare sau mai degrabă ai vrea să treci cât mai repede de ele? Alergi singur sau alături de prietenii sau colegii de muncă?

Indiferent de răspuns îți vei găsi locul la una din categoriile de mai jos. Important este să știi că prin taxa ta de participare susții o cauză să ajungă mai aproape de atingerea obiectivului propus. Iar dacă vrei să faci și mai mult, dublează-ți efortul cu o donație. Sau povestește-le prietenilor tăi că alergi și ei te poți susține cu o donație, alegând numele tău din lista de alergători. Astfel poți deveni chiar tu fundraiser pentru cauza pe care o susții.

Ai timp să te înscrii până pe 4 septembrie, ora 20:00 pentru Cursa cu obstacole a comunității din 8 septembrie 2024 la Lacul Noua, și până pe 26 august, ora 20:00 pentru Brașov Heroes Week, unde vei putea alerga singur în propria cursă de oriunde din lume în perioada 2-8 septembrie.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729
FINANȚATOR PRINCIPAL "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLDPARTENERI SILVER


SUSȚINĂTORIPARTENERI MEDIAFINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails