ACASĂ CONTUL MEU
CONTACT


#eroudebrasov

Brașov Heroes #11


8 Septembrie 2024 - Lacul Noua

CONCEPTUL EVENIMENTULUI


Brașov Heroes este un program de atragere de fonduri pentru 9 cauze selectate din comunitate.

Programul constă în 3 luni de fundraising și cursa cu obstacole a comunității unde brașovenii se întâlnesc, aleargă, donează şi, prin implicarea fiecărui #eroudebrasov strângem fonduri pentru cauzele participante.

Tu alegi cum să te implici: alergător într-una dintre curse, donator sau ambasador.

Important este că suntem #împreună pentru a susține #comunitatea la Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității, ajunsă la ediția #11.

Anul acesta, pe 8 septembrie 2024, ne dăm întâlnire la Lacul Noua pentru o nouă ediție.


Cum funcționează?


Pentru ziua evenimentului, am pregătit curse - experiențe pentru tine ca alergător-donator. Fie că decizi să alergi singur în cursă, cu colegii de birou în echipă la cursa lungă sau în familie la cursa scurtă necronometrată, distracția și starea de #bine sunt garantate. Indiferent ce ți se potrivește, noi te așteptăm la Lacul Noua pe 8 septembrie 2024, de la ora 10.00

Cursa ta se transformă în donație pentru cauza pe care dorești să o susții. În plus, îți poți chema prietenii să te încurajeze și dacă doresc să devină la rândul lor eroi-donatori, procesul este foarte simplu. Oricine poate să fie donator pentru oricât de multe cauze.

Aleargă, donează și susține o cauză a comunității!


Care sunt rezultatele Braşov Heroes?


În cele 10 ediții Brașov Heroes organizate până acum, Fundația a strâns fonduri și a acordat finanțări în valoare de 1.606.289 de lei pentru 112 proiecte locale din ariile: social, sănătate, educație, cultură, protecția animalelor și a mediului.

În 2023, în cadrul ediției aniversare de 10 ani a programului emblematic de strângere de fonduri al fundației, am activat comunitatea și am mobilizat #EroiideBrașov într-o cursă fabuloasă de fundraising. Pe parcursul campaniei de fundraising Brașov Heroes #10, care s-a desfășurat pe durata a 3 luni, împreună am reușit să strângem un fond de 388.132 lei pentru cele 12 cauze comunitare participante.

Matematica implicării a însemnat: 388.132 de lei mobilizați prin dăruirea celor 174 de ambasadori ai cauzelor, prin susținerea celor 1.697 de alergători înscriși, prin implicarea celor 1.457 de donatori individuali, prin aportul celor 35 de companii implicate dintre care cei 2 co-organizatori: Cartier Coresi și Decathlon, 23 companii care au sprijinit evenimentul și și-au susținut angajații să devină alergători la cursa cu obstacole a comunității, prin suportul oferit de către Primăria Brașov.

Energia efervescentă a evenimentului sportiv filantropic, din 3 septembrie 2023 de la lacul Noua, în care am vibrat cu toții la unison, a fost posibilă datorită echipei interne a fundației de 5 membri, celor 6 colaboratori externi, celor 60 de voluntari și celor 300 de susținători prezenți în ziua evenimentului.

De 9 ani, Fundația Comunitară Brașov organizează Brașov Heroes, cursa cu obstacole a comunității, din pasiune pentru comunitate.

Detalii despre toate proiectele susţinute până acum, poţi citi pe pagina proiectelor finanțate în ediția 2023 și pe pagina proiectelor finanțate în perioada 2014-2022.

Îți mulțumim că ne-ai fost și în trecut alături!

Te așteptăm pe 8 septembrie 2024, pentru o nouă ediție plină de #bucurie și care ne va energiza pe toți pentru a face #bine.


Cum mă pot implica?


Tu alegi cum să te implici în cursa cu obstacole a comunității.

Avem mai multe variante pentru a deveni #eroudebrașov

#eroudebrașov alergător donator

#eroudebrașov donator de oriunde din lume

#eroudebrașov susținător donator la fața locului

#eroudebrașov ambasador al unei cauze

#eroudebrașov voluntar pe 8 septembrie 2024 pe traseu și la zona de start/finish

#eroudebrașov fotograf / videograf

#eroudebrașov voluntar în echipa de organizare iunie - septembrie

#eroudebrașov voluntar în echipa de comunicare

Hai și tu!

Împreună creăm Brașov Heroes #11.
ORGANIZATORI
CONTACT

Program Manager
Ines Nagy
ines@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0725 681 081

Director Executiv
Iulia Teodora Florea
iulia@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0742 371 190

Coordonator Comunicare
Anca Gânscă
anca@fundatiacomunitarabrasov.ro
Telefon: 0732 161 729
FINANȚATOR PRINCIPAL "BUCURIA COMUNITĂȚII"

Primăria Municipiului BrașovPARTENERI PLATINUM

PARTENERI GOLDPARTENERI SILVER


SUSȚINĂTORIPARTENERI MEDIAFINANȚATORI AI FUNDAȚIEI


PARTENERI ÎN ORGANIZARE

Floare de colțCarpathian MTB Trails