ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul Noua

PARTENERI & SUSȚINĂTORIPARTENERI ÎN ORGANIZARE


Asociația Floare de Colț

De 24 ani, Asociația se ocupă de evenimente sportive, atât pentru profesioniști, cât şi pentru cei mai puţin experimentaţi. Toate evenimentele aflate sub egida Floare de colţ Braşov sunt formate din probe sportive de orientare turistică, alergare, alpinism, mers pe bicicletă şi muzica împătimiţilor iubitori de munte – folk. Asociația se ocupă să coordoneze cei 100 de voluntari prezenți duminică, 3 septembrie 2023 în zona Lacului Noua.
Asociația Carpathian MTB Trails

Formată din pasionați ai naturii și iubitori de mișcare în aer liber, Asociația Carpathian MTB Trails are ca scop principal promovarea turismului recreațional pe trasee montane cu bicicleta. Asociația este responsabilă cu amenajarea traseelor și crearea obstacolelor astfel încât aventurile prin care trec cu bucurie participanții Brașov Heroes să fie memorabile.


PARTENERI PLATINUMNagarro

Nagarro este o companie globală, cu o experiență de peste 20 de ani pe piața IT. Lider global în domeniul ingineriei digitale, Nagarro se distinge prin caracterul său antreprenorial, agil și global, prin mentalitatea CARING și o abordare vizionară. Compania deține un portofoliu complet de digital product engineering, digital commerce și customer experience, managed services, servicii de consultanță în implementarea sistemelor informaționale complexe și alte servicii tehnologice

Nucleul Nagarro este reprezentat de valori umane, sintetizate în CARING. Colaborarea noastră cu Fundația Brașov Heroes reprezintă pentru noi încă o modalitate de a ne implica într-un proiect umanitar cu, pentru și despre comunitatea locală. Astfel, rămânem fideli promisiunilor noastre și principiilor noastre de a avea grijă de lumea noastra. De aceea, suntem foarte bucuroși să fim alături și să ne implicăm în acest proiect, care aduce un plus și ajută comunitatea.


PARTENERI GOLDMiele

Miele - Premium brand de peste 120 de ani.
Miele este prezentă în Brașov din anul 2009 cu o fabrică de producție ce asigură grupului necesarul de componente electronice şi subansambluri pentru unităţile de control ale aparatelor electrocasnice inteligente și cu un centru de Dezvoltare Software si Hardware în cadrul căruia sunt realizate programe si proiecte inovative pentru o gamă variată de electrocasnice și produse profesionale Miele. Filozofia noastră “Immer besser - Întotdeauna mai bine”, ne determină să continuăm să dezvoltăm și să realizăm produse de înaltă calitate. “Noi la Miele ne dezvoltăm pentru a avea o experiență premium”
– aceasta este viziunea noastră în Brașov, viziune care ne călăuzește în activitatea zilnică

Miele este un partener constant, un susținător activ și inspirațional al proiectelor educaționale și sociale - adresate comunitătii - ce crează baza unei dezvoltări sănătoase, responsabile și durabile.
Credem în puterea lui „împreună” și avem speranța că prin susținerea noastră, a tuturor, vom reuși să fim „Brasov Heroes” și să facem parte din schimbarea în bine a comunități brașovene.
#Miele #employerofchoice #amgrijaimipasa


FINANȚATORI AI FUNDAȚIEIRomanian American Foundation

Romanian-American Foundation investește în programe strategice care să stimuleze persoane, grupuri și organizații să își asume responsabilitatea comună și să ia măsuri pentru a soluționa problemele comunității / societății. Aceste programe sunt gândite să mobilizeze resurse pentru a sprijini inițiative și acțiuni civice pe termen lung.
RAF lucrează în trei zone pe care le consideră de importanță strategică: economie rurală, tehnologie și inovație și implicare civică.
Strategia RAF pentru fundațiile comunitare este de a contribui la dezvoltarea și consolidarea acestor organizații, pentru ca ele să cultive lideri, să deblocheze resurse pentru dezvoltare și să înlesnească accesul la oportunități pentru cetățenii și afacerile din comunitățile pe care le deservesc.
În perioada 2009 - 2022 Romanian-American Foundation a investit peste 12 Milioane USD în granturi acordate pentru proiecte din prioritatea implicare civică.
Fundația pentru Parteneriat

Fundaţia pentru Parteneriat sprijină îmbunătăţirea mediului și dezvoltarea comunităţilor din România, contribuind astfel la formarea unei societăţi durabile. Fundaţia dezvoltă și implementează o gamă largă de programe şi instrumente, care includ finanţările, asistenţa tehnică, instruirea precum şi programe operaţionale specifice având ca scop sprijinirea iniţiativelor de dezvoltare durabilă și de sprijinire a comunităţilor. Astfel, prin intermediul programelor de finanţare derulate de fundaţie, în ultimii 21 de ani au fost sprijinite, cu peste 80 de milioane de lei, peste 1.300 de proiecte de protejare a mediului și de dezvoltare comunitară derulate de ONG-uri.