ACASĂ CONTUL MEU AMBASADORI
CONTACT WEB SHOP


#eroudebrasov

Brașov Heroes #10


3 Septembrie 2023 - Lacul Noua

PARTENERI & SUSȚINĂTORICO-FINANȚATOR "BUCURIA COMUNITĂȚII"Primăria Municipiului Brașov

Fundația Comunitară Brașov organizează Brașov Heroes din 2014, acesta fiind programul emblematic al organizației, care a ajuns în 2023 la ediția aniversară #10. Brașov Heroes este programul de activare a comunității locale care a mobilizat până acum în mod extraordinar 9669 de alergători, 6121 de donatori, peste 300 de ambasadori și a peste 120 de companii locale.
Filantropia sportivă activată prin Brașov Heroes face că sportul să aibă mai mult sens, să aducă nu numai sănătate fizică, ci și sănătate morală, civică și socială unei întregi comunități. Brașov Heroes mobilizează resursele comunității, activează mințile și sufletele, dă o doză de sănătate și responsabilitate.
Bucuria Comunității este un proiect conex al evenimentului și programului Brașov Heroes, proiect co-finanțat de Municipiul Brașov, care sărbătorește mișcărea în aer liber, implicarea în viața și bunăstarea comunității prin celebrarea publică, pe 3 septembrie 2023, a 77 de #eroidebrasov care prin implicarea lor depășesc obtacolele fizice din curse dar și pe cele din viața oamenilor susținuti de cauzele participante, schimbă în mai Bine vieți și micro comunități și sunt reale modele umane care ne inspiră. Dacă tot suntem la ceas de ediția aniversară ne-am gândit că e cel mai potrivit să sărbătorim oamenii care au spiritul #Erouluidebrasov activați pentru implicare, dedicare și schimbare în mai BINE prin puterea lui Împreună.
Primăria Municipiului Brașov ne oferă spriijin financiar prin pilonul de finanțare Sportul pentru toți în valoare de 10.000 de euro pentru acest mini eveniment de premiere al oamenilor fantastici au susținut cauzele fie alergând cu bucurie, fie strângând donații că ambasadori.
Brașov Heroes mobilizează resursele comunității, activează mințile și sufletele, dă o doză de sănătate și responsabilitate.


PARTENERI PLATINUMEsdent

Esdent înseamnă servicii stomatologice la superlativ - o rețea de 3 clinici, cu peste 12 ani de activitate și o echipă mare de oameni dedicați, care împreună, au reușit să aducă zâmbetul și fericirea pe chipul a peste 62.000 de pacienți!
Conceptul Esdent s-a născut în Brașov și s-a dedicat brașovenilor, iar anul acesta, Esdent și-a propus să fie și mai aproape de oameni, prin implicarea în cea de-a zecea ediție Brașov Heroes, mobilizându-se pentru a susține acest fenomen de activare a comunității locale.
De ce? Deoarece personalul Esdent crede și încurajează aceleași valori ca și #eroiideBrașov: stilul de viață sănătos, implicarea activă în comunitate, susținerea semenilor și bucuria de a împărtăși zâmbete sincere și calde!
Așa că vă lansăm împreună provocarea: Run like a Hero! Smile like a Hero! Be a Brașov Hero!


PARTENERI GOLDCanam

Aflată de 25 de ani în România, Canam este o companie cu origini canadiene bine cunoscută pe piața locală. Având o echipă de peste 400 de experți, Canam oferă servicii de modelare 3D, desenare și estimare pentru construcții precum clădiri, structuri metalice și poduri.
Legăturile puternice sunt cele care stau la baza relației dintre angajați, ce împărtășesc valori comune cum ar fi: comunicarea deschisă, dezvoltarea continuă, practicile echitabile și recunoașterea eforturilor depuse de fiecare membru al echipei.
Din dorința de a contribui la dezvoltarea comunității, Canam se alătură în acest an în calitate de partener Gold, la cea de-a 10 ediție Brasov Heroes.


FINANȚATORI AI FUNDAȚIEIRomanian American Foundation

Romanian-American Foundation investește în programe strategice care să stimuleze persoane, grupuri și organizații să își asume responsabilitatea comună și să ia măsuri pentru a soluționa problemele comunității / societății. Aceste programe sunt gândite să mobilizeze resurse pentru a sprijini inițiative și acțiuni civice pe termen lung.
RAF lucrează în trei zone pe care le consideră de importanță strategică: economie rurală, tehnologie și inovație și implicare civică.
Strategia RAF pentru fundațiile comunitare este de a contribui la dezvoltarea și consolidarea acestor organizații, pentru ca ele să cultive lideri, să deblocheze resurse pentru dezvoltare și să înlesnească accesul la oportunități pentru cetățenii și afacerile din comunitățile pe care le deservesc.
În perioada 2009 - 2022 Romanian-American Foundation a investit peste 12 Milioane USD în granturi acordate pentru proiecte din prioritatea implicare civică.


PARTENERI ÎN ORGANIZAREAsociația Floare de Colț

De 24 ani, Asociația se ocupă de evenimente sportive, atât pentru profesioniști, cât şi pentru cei mai puţin experimentaţi. Toate evenimentele aflate sub egida Floare de colţ Braşov sunt formate din probe sportive de orientare turistică, alergare, alpinism, mers pe bicicletă şi muzica împătimiţilor iubitori de munte – folk. Asociația se ocupă să coordoneze cei 100 de voluntari prezenți duminică, 3 septembrie 2023 în zona Lacului Noua.
Asociația Carpathian MTB Trails

Formată din pasionați ai naturii și iubitori de mișcare în aer liber, Asociația Carpathian MTB Trails are ca scop principal promovarea turismului recreațional pe trasee montane cu bicicleta. Asociația este responsabilă cu amenajarea traseelor și crearea obstacolelor astfel încât aventurile prin care trec cu bucurie participanții Brașov Heroes să fie memorabile.